Joy Van Swieten Insta

Joy van Swieten uit B&B Vol Liefde is acteur!

Joy van Swieten is dit jaar zonder enige twijfel de hunk van het populaire programma B&B Vol Liefde. De grote vraag van veel kijkers is dan ook waarom hij meent het programma nodig te hebben om liefde te vinden?

Knappe Joy wil zichzelf en B&B promoten
Veel kijkers vermoeden dat Joy het programma gebruikt om zijn bed and breakfast te promoten en niet om een leuke vriendin te vinden. En daar zouden ze zomaar gelijk in kunnen hebben. Party heeft ontdekt dat Joy bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven met een eenmanszaak. In het document heeft Joy als beroep laten opnemen dat hij acteur en model is. Zijn Joys motieven om mee te doen aan het programma wel oprecht? Het lijkt hem vooral te gaan om de bekendheid voor zijn B&B en voor zichzelf als acteur en model. Joy lijkt zich echter niets van de kritiek aan te trekken.

Joy omringd met luxe
Zijn beroep is niet het enige wat opvalt. B&B Vol Liefde was nog maar net van start gegaan of Joy had een deel van zijn B&B alweer te koop gezet. Hij vraagt er maar liefst 800.000 euro voor. Het complex bestaat uit drie huizen die op een perceel van zo’n 60.000 vierkante meter staan. In totaal zijn er elf kamers en vier badkamers te vinden. En aan luxe geen gebrek, want er is een zwembad én sauna aanwezig.

Beeld: Instagram