Placeholder

Kalverliefde

’Boer zoekt Vrouw Internationaal’ trok zondag bijna 300.000 kijkers minder dan voorgaande weken, maar een kleine 3,5 miljoen kijkers wilden absoluut niets missen van het vierde deel van de logeerweek op de buitenlandse boerderijen. ’Boer zoekt Vrouw’ heeft het nog steeds. Vraag me niet waarom we nog steeds massaal getuige willen zijn van de voorzichtige stapjes op het liefdespad die de veelal introverte boeren maken. Ik weet echt niet wat de x-factor van het soms toch echt oersaaie programma is, maar feit is dat ik en vele miljoenen met mij wekelijks smullen van het boerenleven op tv. Toen we zondag wat opgewonden geluidjes hoorden uit de stal van Cowboy Olke, was het natuurlijk helemaal genieten geblazen. Helaas kwam de flinke pakkerd van zijn hoogblonde logeetje niet in beeld, maar uit de geluiden bleek overduidelijk dat Olke de lippen van de geraffineerde Sandra volmondig welkom heette.

Wel zielig voor de Friese Alberdien. Zij wilde zelf zo graag met de stoere boer zoenen. Zijn haar kansen nu verkeken? Welnee, boer Olke werd door Party vorige week in Friesland gespot. Het lijkt erop dat Alberdien toch zijn hart heeft gestolen. Van stelen weet Van Gogh-rover Okkie overigens alles af. De boef blijft volhouden dat Patrick Kluivert hem onderdak heeft geboden. Een ontboezeming waar de oudvoetballer niet blij mee is. En nu blijkt ook nog dat hij wordt afgeperst door mensen uit de gokwereld. Patrick heeft dan wel goed geboerd met de sport, maar dit gokgrapje kost hem vele tonnen. En daar wordt Kluivert niet blij van.

Ook La Paay is nog altijd niet happy met de situatie rond haar sekstape. Er zijn twee mannen opgepakt, maar de echte dader wordt gezocht in haar eigen omgeving. ”Ik kan aan niets anders meer denken”, zo vertelt de diva. Paay heeft er alle vertrouwen in dat de politie de echte dader snel te pakken krijgt. De recherche is er maar druk mee; Patries ziet er persoonlijk op toe dat ze deze klus niet op z’n boerenfluitjes doen…