Premiere De Grote Sinterklaasfilm Gespuis In De Speelgoedkluis

Kan Jan Versteegh wel of niet autorijden?

Jan Versteegh doet in ’Ouders Van Nu’ een boekje open over de meest voorkomende echtelijke ruzie, namelijk het verschil van inzicht in de autorijkunsten van de partner. Hij zegt: ”Ik heb een vrouw met een mond erbij, en dat is heel goed en fijn, want ik heb tegengas nodig, maar commentaar op mijn rijstijl trek ik slecht. Ik ben namelijk altijd degene die rijdt. Dus als ik, na al die duizenden kilometers die ik veilig heb gereden in onze relatie, één keertje iemand van rechts niet zie en daar belerend en triomfantelijk op word gewezen, zeg ik: ’Prima, rijd jij voortaan?’ Maar een ruzie duurt bij ons nooit lang. Ik vind een beetje onenigheid heerlijk, maar slapen met ruzie níét, dus dan is het allang opgelost.”

Foto: Brunopress