Katja En Thijs Hh 82505578

Katja laat van zich horen: ze laat Thijs Römer nooit vallen

Nadat eerder deze week zijn partner Igone de Jongh de scheiding aanvroeg van Thijs Römer, horen we nu ook voor het eerst een reactie van zijn ex-vrouw Katja Schuurman, met wie Thijs dochter Sammie op de wereld zette. Katja zegt in haar Instagram Stories: “Ik hoop dat men begrijpt dat me in het openbaar uitlaten over het gedrag en de keuzes van de vader van mijn dochter niet in het belang van mijn dochter is. Niet omdat ik vind dat ik daartoe verplicht ben, maar omdat ik inmiddels behoefte voel om iets te zeggen, het volgende. Binnen de beschermende muren van ons huis worden alle gesprekken gevoerd die nodig zijn om haar geloof in liefde en eerlijkheid heel te houden. Als moeder, als vrouw en als mens kan ik niet anders dan diepe pijn hebben over een deel van het gedrag en een deel van de keuzes van haar vader. Als vader van mijn dochter zal ik hem nooit laten vallen. Ik zal alles doen dat in mijn macht ligt om bij te blijven dragen aan een zo normaal en liefdevol mogelijke relatie tussen vader en dochter.

Erg nette woorden van Katja, die zelf ook enorm onder vuur ligt nadat de misstanden van haar ex-man aan het licht kwamen. Boze internetters roepen woedend dat ze hem weg moet houden van hun dochter en dat ze het contact met Thijs moet verbreken. Katja stelt stevig dat ze voor het geluk van haar dochter kiest en daarom de vader van haar kind niet laat vallen.

Foto: Hollandse Hoogte