Katja Schuurman is verliefd: ‘Alles ziet er gelukzalig uit’

In de podcast ‘Schuurman & Spigt ruimen op’ vertelt Katja Schuurman (47) dat ze weer helemaal hoteldebotel is. Het leven lacht de actrice toe nu ze een nieuw liefje heeft.

“De lente draagt zeer zeker bij aan mijn vrolijke gemoed en ook het feit dat ik een aantal heel leuke dagen heb mogen doorbrengen met een leuke jongeman. Toch opvallend hoe anders je wereld eruitziet als je gemoed vrolijk is”, begint ze op bijna lyrische toon. “Nu heb ik een roze bril op en alles ziet er vrolijk en gelukzalig uit.”

Katja hangt nog geen label aan haar nieuwe romance. “Ik ga deze keer proberen om niet alles meteen in een vaste vorm te gieten.” Maar dat vindt de actrice wel erg lastig. “Ik denk, als ik iemand leuk vind, altijd: zet hier maar je handtekening en dan tikken we het even af.” Deze keer mag en wil ze dat niet doen. Maar dat is erg moeilijk. “Dat komt door onzekerheid. Je bent voortdurend op zoek naar bevestiging.”

De actrice wil misschien ook nog wel een kindje met haar nieuwe liefde. “Ik begin binnenkort ook aan mijn derde leg”, grapt ze.

Haar ex-man Freek van Noortwijk onthulde laatst in RTL Boulevard al dat Katja een nieuw liefje heeft. “Ik ben alleen maar superblij voor Katja dat ze een nieuwe vriend heeft, want ik gun haar al het geluk en liefde van de wereld. Dat verdient ze ook.” Freek heeft Katja’s nieuwe vriend nog niet ontmoet, maar als het aan hem ligt heeft zijn ex in ieder geval een goede smaak. “Volgens mij is hij wel leuk en knap. Een goede catch.” 

bron: RTL Boulevard / foto: Return to Sender