Katja Schuurman Insta

Katja Schuurman toont voor het eerst foto met haar nieuwe vriend

Katja Schuurman plaatste zondag voor het eerst een foto op Instagram waarop de actrice met haar nieuwe geliefde, de 29-jarige Niek Schrijvershof, te zien is.

‘Ja joh, gewoon het allerlekkerste festival! Met mijn vriendjes, en ja, met mijn liefje!’, schrijft de 47-jarige Schuurman bij de foto, waarop ze met een groep vrienden en Schrijvershof (helemaal rechts in beeld) te zien is.

In juni liet de actrice in de podcast die ze maakt met zangeres Frederique Spigt weten dat ze ‘een roze bril op heeft en alles er vrolijk en gelukzalig uitziet’, doelend op haar nieuwe vriend. ‘Opvallend hoe anders de wereld eruitziet als je gemoed vrolijk is’, concludeerde ze. 

Tijdschrift Weekend plaatste in april al foto’s van de twee terwijl ze op een terrasje zaten, en hoewel de actrice bevestigde dat de blonde man haar vriend was, plaatste ze niet eerder foto’s van hen samen. ,,Ik heb wel een hele leuke man ontmoet’’, vertelde ze toen Shownieuws over de foto’s begon. ,,Maar daar kan ik verder nog niks over zeggen.’’

Katja was eerder getrouwd met acteur Thijs Römer, met wie ze dochter Sammie heeft. In 2020 verwelkomde ze dochter Coco met chef-kok Freek van Noortwijk, met wie ze een jaar eerder was getrouwd. Vorig jaar scheidden de twee. Hoewel de breuk hard aankwam, gaf de actrice aan onverminderd in de liefde te geloven.

bron: AD / foto: Instagram