Schermopname (1241)

Katja Schuurman zoekt droomvent

Katja Schuurman tikt over een jaar de vijftig aan, maar dat is haar geenszins aan te zien. De knapperd vertelt openhartig over haar droomman.

Na haar laatste romance met de veel jongere Niek Schrijvershof geniet ze met volle teugen van haar vrijgezellenbestaan. Katja vertelt er zelf over: ”Ik voel me op dit moment echt heel goed zonder geliefde in mijn leven. Ik heb fantastische dochters, vrienden, familie en geniet steeds meer van mijn eigen gezelschap. Ik verbind me met heel veel plezier en dankbaarheid aan al die schrijvers, filmmakers en muzikanten die via hun werk met me communiceren. Maar, ik vraag me soms weleens af: zou hij bestaan? Die man met humor, een groot hart voor zijn omgeving, intellectueel en spiritueel ontwikkeld, sociaal en emotioneel intelligent, avontuurlijk, gedreven door dromen, daadkrachtig, knuffelig, romantisch… En in staat mij af en toe bij de hand te nemen en een weg te wijzen die ik zelf niet had kunnen bedenken?”

Samen met Katja houden we het nauwlettend in de gaten, of deze droomvent zich binnenkort aanbiedt…

Foto: Instagram