Placeholder

Katja & Thijs

In 2006 ging er een golf van teleurstelling door mannelijk Nederland toen Thijs Römer een trouwring om de vinger van Katja Schuurman schoof. De bofkont sloeg in één klap de droom van vele heren, die de stille hoop hadden haar ooit nog eens te kunnen veroveren, aan gruzelementen. Een blinde kon nog zien dat het echte liefde was tussen Thijs en Katja. Maar na negen jaar huwelijk is het over en uit.

Al maanden rommelt het binnen de muren van hun huis in Uitdam. Party wist in mei 2014 als eerste te melden dat de koek op was tussen de twee. Ons nieuws dat Katja en Thijs op een dood liefdesspoor zaten, werd door andere media al snel eigen gemaakt; onder het mom van beter goed gejat dan slecht verzonnen, zullen we maar zeggen… Katja en Thijs proberen voor hun dochter om de breuk in harmonie te laten verlopen.

Dat een scheiding ook in haat en nijd kan omslaan met alle hysterie van dien, zien we wekelijks in ’Divorce’. Miljoenen mensen kijken met scheurbuik van het lachen naar Dirk Zeelenberg, Waldemar Torenstra en Jeroen Spitzenberger. Privé zijn de heren alle drie wel gelukkig in de liefde. Dirk Zeelenberg huwt zelfs mensen door het hele land. Of Dirk als huwelijksambtenaar een garantie is voor levenslang geluk, weet niemand. Maar dat het schuddebuiken wordt op de grote dag met pretletter Dirk, is zeker. Katja wordt wellicht ook nog eens de bruid; haar toekomst ligt weer open. En de teleurgestelde mannen van 2006?  Die hebben tot hun grote vreugde Katja weer om over te dromen!

 

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie