John De Bever Insta

Kees Stevens: ‘John en ik zijn niet veranderd’

Kees Stevens begreep het nooit als BN’ers zeiden dat ze weinig vrienden hebben en mensen altijd wat van je willen. Maar nu hij door de reallifesoap ’De Bevers’ zelf ook een ster is geworden, kan hij er helemaal over meepraten. ”Ook mijn man John en ik zijn gaan beseffen, en dat vind ik wel een nadeel van wat wij nu allemaal meemaken, dat de mensen die je om je heen hebt, niet altijd echt zijn.” Om de druk die bij het showbizzwereldje komt kijken aan te kunnen, is sporten voor Kees en John een goede uitlaatklep. ”Aan drank, drugs of andere gekke dingen doen wij niet.” Kees en John zijn in de loop der jaren bekender geworden, maar veranderd zijn de mannen niet. ”We werken harder en krijgen veel dingen voor elkaar, maar we zijn nog steeds dezelfde mensen. Voor sommige mensen is dat toch niet te rijmen ofzo en dat vind ik jammer”, aldus Kees tegen Party.

Foto: Instagram