Kerstshoppen? Vijf boekentips van Party!

Zo, Sinterklaas is de deur uit, we kunnen ons gaan richten op cadeautjes voor onder de boom. Nog geen inspiratie? Party selecteerde vijf boeken die het momenteel goed doen!

 

Lekker Fred! – Freddy Tratlehner

Lekker Fred
€25,00    BESTEL HIER

Modern kookboek van Freddy Tratlehner, beter bekend als Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig. Een kookboek voor jou. De moderne mens, de klassieke mens, hij die zich eens wil uitsloven voor zijn vriendinnen, zij die zichzelf eens lekker wil verwennen. Ga mee op zoektocht naar je culinaire zelf. Thuiskomen was nog nooit zo lekker.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton

Boomhut
€15,99    BESTEL HIER

Andy en Terry wonen in een enorme boomhut. Als hun uitgever boos belt waar hun nieuwe boek blijft, gaan ze hard aan het werk. Ze verzinnen de gekste dingen en er gaat van alles mis. Met stripachtige zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 9 jaar.

 

Oude wijze honden – Elli Radinger

Oude wijze honden
€20,99    BESTEL HIER

Elli Radinger, auteur van De wijsheid van Wolven, laat zien wat onze trouwste metgezel, de hond, ons kan leren over het leven Honden zijn speciaal, ongeacht hun leeftijd. Maar door ons leven te delen met een oude hond en het geluk hem door de laatste jaren van zijn leven te begeleiden, opent onze ogen en ons hart. Oude honden kunnen ons veel leren: elke dag is een geschenk. Heb nergens spijt van. Zorg goed voor je roedel. Realiseer je wat echt belangrijk is. Accepteer wat niet te veranderen is. Vergeef. Je bent nooit te oude voor nieuwe trucjes, en veel meer.

 

Het strandhuis  – Suzanne Vermeer 

strandhuis
€15,99    BESTEL HIER

In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Kastelijn en de anderen niet meer met elkaar, zien ze elkaar niet meer. Maar dan zet een reeks vreemde gebeurtenissen de afspraken van vroeger op scherp. De vondst van een lichaam. Een stem uit het verleden. Iemand stalkt de vrouwen en ze denken te weten wie het is. Maar dat is niet mogelijk. Dat weten ze zeker… De vriendinnen van vroeger worden gedwongen weer contact met elkaar op te nemen. Op Sardinië, waar Gemma aan haar nieuwe thriller werkt, komen ze samen om hun gezamenlijke geheim onder ogen te zien.

 

Blauwe maan – Lee Child

blauwe maan
€20,99    BESTEL HIER

In dit nieuwe deel in Lee Childs veelgeprezen suspense-serie schiet Jack Reacher een bejaard echtpaar te hulp… En staat hij oog in oog met zijn gevaarlijkste tegenstanders tot nu toe. Blauwe maan is de 25ste Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child.