Luuk Van Der Boom Insta

Kijken & luisteren: de eerste single van Luuk van der Boom!

Met de single Dans & Lach treedt de dertienjarige zanger Luuk in de voetsporen van zijn vader Jeroen van der Boom. Het is voor Luuk zijn eerste single en daarvoor heeft hij een ‘oud’ nummer van zijn vader gekozen. Luuk, die een passie voor zingen en dansen heeft, wil het echter anders doen dan Jeroen. Met producer John Dirne, bekend van dj Tiësto, de dansers en zijn klasgenoten van Lucia Marthas en het Instagram museum Upside Down van Anna Nooshin en zijn vader Jeroen van der Boom heeft Luuk het voor elkaar gekregen om op 13-jarige leeftijd zijn eerste single Dans & Lach met videoclip uit te brengen. ‘Dit is wat ik al jaren heel graag wil,’ vertelt Luuk, die met alleen zijn voornaam het in de muziekwereld wil gaan maken. ‘Ik zing en dans al zolang ik me kan herinneren. Bij Kinderen voor Kinderen, ik haalde de finale van Junior Songfestival en toen ik tien was mocht ik met mijn vader een nummer in de Amsterdam ArenA bij De Toppers zingen.’ De single Dans & Lach komt 10 september uit.

Jeroen van der Boom zag zijn jongste zoon de afgelopen jaren opgaan in de muziek. ‘En dans. Hij danst al vanaf jonge leeftijd bij de dansacademie van Lucia Marthas. En het is echt zijn eigen keus. De een voetbalt, de ander wil dansen en zingen. Als ouders laten wij hen daarin vrij.’

De videoclip is hier te bekijken!

Jeroen Van Der Boom Met Luuk Insta 1
Foto’s: Instagram

Gerelateerde artikelen