Kim Feenstra maakt zich zorgen om toekomst zoontje

Kim Feenstra heeft op social media vaker haar kritiek geuit op de coronamaatregelen. In een Q&A laat ze nu weten waarom ze zo kritisch is. Het heeft allemaal te maken met haar zoontje Brooklyn van bijna drie maanden oud.

Een volger op Instagram vraagt of ze het lastig vindt om commentaar te ontvangen vanwege haar kritische blik. Ze antwoordt: “Ik spreek vanuit mijn hart en volg mijn eigen gevoel. Ik ben nou eenmaal geen ja-knikker. Je hoeft mij niet aardig, leuk of cool te vinden.”

Zoontje Brooklyn

Verder vertelt het model waarom ze haar vraagtekens heeft bij de coronamaatregelen. Ze maakt zich zorgen over de toekomst van haar zoontje Brooklyn. “Ik heb me vaak afgevraagd waar het nou allemaal heen gaat en in wat voor wereld de kleine terecht komt”, aldus Kim.

Gelukkig heeft Kim ook iets om naar uit te kijken. Ze is namelijk te zien in het nieuwe seizoen van Hunted. Het is de eerste keer dat bekende Nederlanders meedoen aan het spel in plaats van ‘gewone’ kandidaten. “Dit is serieus 1 van de betere games gegoten in een tv-format waar ik aan mee heb gedaan”, vertelde Kim enthousiast op social media.

bron: Shownieuws