Kim Feenstra Insta

Kim Feenstra mag niets overkomen…

Kim Feenstra is haar hele leven voor niks of niemand bang geweest. ”Ik was onbezonnen, misschien iets te.” Inmiddels is dat niet langer meer het geval. Sinds het 36-jarige model midden oktober 2020 het levenslicht aan zoontje Brooklyn schonk, doet zij niet zomaar meer alles. In de ’Oh Baby! Special’ van ’&C’ legt Kim uit dat dit onder andere van toepassing is op skydiven en bungeejumpen. Ook meedoen aan ’Expeditie Robinson’, wat ze in 2010 deed, is iets waar Kim nu niet langer meer aan moet denken. ”Ik moet mijn tranen al inslikken als ik twee dagen van huis ben. Gelukkig is er FaceTime, maar dat heb je op een onbewoond eiland niet. Bovendien: ik heb een kleine. Mij mag niks overkomen, want ik moet voor hem zorgen”, beredeneert zij.

Foto: Instagram