Kim Feenstra woedend op Jeugdjournaal

Kim Feenstra is woest op het NOS Jeugdjournaal. Het zwangere model haalt in enkele Instagram Stories keihard uit naar het nieuwsprogramma voor kinderen…

In een verslag, dat op Youtube te zien is, speculeert verslaggever Benjamin Kat over hoe de wereld er over twintig jaar uitziet. Zo hebben ze het over een vaccin tegen het ‘nieuwe coronavirus’ COVID-40. Ook speculeren ze over een chip in je hersenen, waarmee onderzoekers mensen willen helpen met een hersenbeschadiging, die daardoor niet kunnen zien of lopen. Een chip zou dit wellicht kunnen oplossen. Kim Feenstra vindt dit idee echter levensgevaarlijk en haalt uit naar de makers van het verslag.

“Goh, Jeugdjournaal en NOS, wat zijn jullie lekker bezig”, schrijft ze op Instagram. “Doen alsof het cool is om een chip in je hoofd te laten plaatsen en kinderen zo voor te bereiden op de toekomst. Vertellen jullie dan ook de ‘dark side’ of the story? Of is dit weer vriendjespolitiek met onze overheid en vertellen jullie altijd alleen maar halve verhalen?” Er komt al snel kritiek, dus reageert Kim vinnig: “En voor de mensen die weer komen ‘lullen’ in mijn DM met complotgekkie dit en complotgekkie dat, stop er gewoon geen energie in. Ontvolgen is gratis, gappies.”

Ook de verslaggever moet het ontgelden. “Benjamin Kat, was dit jouw idee of deed je dit in opdracht van? Bij de titel ‘Uitgezocht’ gaan we ervan uit dat je het ook echt hebt ‘uitgezocht’. Wat zijn de nadelen ervan, meneer de ‘onderzoeker’?” Afsluitend: “Al denkt alleen nog maar 10% van de 334.000 volgers dat het normaal is om een chip in je hoofd te laten plaatsen… Deze shit is gaar, man.”

bron: Shownieuws