Marco Borsato

Ontrouw

In de showbizz neemt men het niet altijd zo nauw met de echtelijke trouw. Neem Marco Borsato… Zijn affaire met Iris Hond kostte hem zijn huwelijk. Tot Marco’s grote vreugde heeft Leontine hem vergeven, ze zijn weer samen. Karin Munster kneep ook weleens een oogje dicht. Haar man, Matthijs van Nieuwkerk, staat in de showbizz bekend als een charmeur. Matthijs zou moeite hebben gehad om weerstand te bieden tegen al die gewillige dames. Volgens insiders was hij zijn vrouw niet altijd even trouw. Toch bleef hij bij Karin. Was hij eerder veel van huis voor zijn dagelijkse show, alles veranderde toen hij vorig jaar stopte met ’DWDD’. Nu had Matthijs eindelijk alle tijd voor Karin. Wat zal ze blij geweest zijn dat hij met haar op hun boerderij in de Achterhoek zat, ver weg van alle verleidingen in onze hoofdstad. De kust leek veilig, geen hongerige kapers meer op de kust. Eindelijk konden ze samen gaan genieten.

Maar die droom bleek helaas mooier dan de werkelijkheid. Het stel is een half jaar geleden gescheiden en wat schetst onze verbazing: Matthijs is alweer onder de pannen. Hij heeft een relatie met ’Tubantia’-hoofdredacteur Martha Riemsma. Zijn scheiding heeft een hoge prijs, want ex-vrouw Karin heeft recht op een flinke bak geld. Al zal dit slechts een pleister op de wonde leggen, want een scheiding is natuurlijk heel verdrietig. Maar ook als je hart gebroken is, draait de wereld gewoon door.

Iets wat Tino Martin als geen ander weet. Kort nadat zijn zus was overleden stond hij alweer in een bomvolle Ziggo Dome. Ik was erbij. Het was best pijnlijk. Want ook al zong Tino de longen uit zijn lijf, je voelde toch zijn immense verdriet in die grote zaal. Gelukkig gaat het nu beter met Tino. Met Kimberley aan zijn zijde kan hij de hele wereld aan. Of Tino haar ooit ontrouw zal zijn? ”Ik heb geen oog voor andere vrouwen”, zei hij onlangs. Ik geloof hem op zijn mooie ogen. Al hou ik in mijn achterhoofd dat Marco en Matthijs ook lange tijd de indruk hebben gewekt hondstrouw te zijn. En we weten allemaal hoe dat is afgelopen…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Brunopress