Sylvie Meis Insta

Verzoening

Natuurlijk was Sylvie Meis niet blij toen Rafael van der Vaart er met haar hartsvriendin Sabia vandoor ging. Het moet als hoogverraad hebben gevoeld dat de twee mensen die ze het meest vertrouwde achter haar rug met elkaar hadden aangepapt. Haar huwelijk was niet meer te redden en de scheiding werd aangevraagd. Een verdrietige periode voor La Meis. Maar de kleine diva bewees in de jaren die volgde een groot hart te hebben, waar ze met het grootste gemak overheen streek. Want ze heeft Rafael alles vergeven en spreekt zelfs van een ’goede band’ met haar ex. Vliegen veel ex-geliefden elkaar nog geregeld in de haren, Sylvie en Rafael bewijzen dat het ook anders kan.

Ook Marco Borsato hoopt op een succesvolle verzoening met Leontine. Kozen Rafael en Sylvie voor een platonische relatie na hun scheiding, Marco hoopt op alle toeters en bellen met zijn ex-vrouw. Tijdens een lijmvakantie op Ibiza heeft de zanger al zijn charmes in de strijd gegooid in de hoop dat Leontine weer als een blok voor hem zal vallen. Ze lijken hun veelbesproken ’intimiteitsvacuüm’ voorgoed achter zich te hebben gelaten. Al houdt Marco nog een slag om de arm. ”Het klopt dat we stralen. De liefde is er altijd geweest, dat was nooit het probleem. Maar er is veel gebeurd.” Zal Leontine hem werkelijk alle misstappen kunnen vergeven of blijven zijn slippertjes toch altijd tussen hen instaan? De tijd zal het leren… Maar soms is ’sorry’ gewoonweg niet genoeg.

Sonja Bakker slikte de excuses van Barry van Suijdam echter wel als zoete koek. Ze had hem nog niet aangegeven bij de politie vanwege ’mishandeling’ of ze viel hem alweer in de armen. Alsof er nooit iets was gebeurd, werden de twee smoorverliefd op Ibiza gespot. Sonja en Barry zijn weer samen en schamen zich duidelijk niet voor hun verzoening. De dieetgoeroe ziet dat heethoofd Barry aan zichzelf werkt en hoopt dat dit nu écht zijn vruchten af zal werpen. Hij krijgt nog één kans van Sonja, maar dat heeft ze wel vaker gezegd…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram

Gerelateerde artikelen