Premiere April, May En June Inloop

Kinderen

Sinds mensenheugenis lachte het leven Linda de Mol toe. Alles wat ze aanraakte, leek in goud te veranderen. Een mooie tv-carrière, twee prachtige kinderen, een lieve vriend, een schitterende villa in het Gooi en een banksaldo om jaloers op te worden. Maar vorig jaar kwam er aan al dat geluk plots bruut een einde toen Linda’s grote liefde Jeroen bekende seksueel getinte misstappen te hebben begaan. Met een paar aangiftes van oud-’The Voice’- kandidaten op zak, verliet Jeroen de woning waar hij en Linda jarenlang lief en leed hadden gedeeld. De tv- koningin bleef met een gebroken hart achter. Langzaam glipte het geluk door haar vingers…

Al met al bleken de misstappen van Jeroen grote gevolgen te hebben; het is allemaal geen kinderspel wat Linda overkwam. Zelfs haar carrière kwam onder druk te staan. Dat ze Jeroen ooit nog terug zou nemen, leek dan ook onwaarschijnlijk. Maar toch blijkt het contact niet helemaal te zijn afgekapt. Linda en Jeroen werden namelijk rond Valentijnsdag gespot in Parijs. Een foto van hun uitstapje naar de stad van de liefde werd getoond in ’Shownieuws’. In een reactie liet Linda weten: ”Na een jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten.”

Maik de Boer is gelukkig een stuk spraakzamer. In het verleden was hij een zaaddonnor. ”Ik heb het echt willen doen om anderen te helpen”, legt Maik uit aan onze verslaggever. Hoeveel kinderen er precies van hem rondlopen, weet hij niet. Maar als ze ooit contact met hem willen, dan staat zijn deur open. ”Ze zijn van harte welkom.” Irene Moors had geen zaad donor nodig, zij zette samen met haar partner twee kinderen op de wereld. Nu ze niet zo vaak meer op tv is, heeft Irene alle tijd voor haar gezin en… voor haar goede vriendinnen. Waar ze het dan tijdens de borrel met Anita Witzier, Karin Bloemen, Caroline Tensen en Angela Groothuizen over heeft? ”Alles wordt besproken: liefdes, de kinderen…”

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: ANP