Fireshot Capture 044 Caroline Van Der Plas Insta

Kinderen én moeder Caroline van der Plas heel trots

Apetrots zijn ze op hun moeder en dochter. De moeder van Caroline van der Plas steekt het niet onder stoelen of banken. Ook de twee zoons van Caroline vinden het een prestatie van klasse die hun moeder geleverd heeft. Ze steunen en helpen hun moeder waar ze maar kunnen. Zoon Kayl: “Alles wat mijn moeder…

Apetrots zijn ze op hun moeder en dochter. De moeder van Caroline van der Plas steekt het niet onder stoelen of banken. Ook de twee zoons van Caroline vinden het een prestatie van klasse die hun moeder geleverd heeft. Ze steunen en helpen hun moeder waar ze maar kunnen. Zoon Kayl: “Alles wat mijn moeder nodig heeft, zal ik proberen voor haar te doen,” vertelde hij tijdens Jinek. “Dat is lief”, vond Caroline. “Het is zo’n lieve schat. Hij zorgt ook echt goed voor mij. Thuis poetst hij, doet hij de was, hij kook altijd voor mij”, aldus Caroline over Kayl.

Caroline mist overleden partner Jan

Wie helaas niet meer in de overwinningsvreugde kan delen, is Caroline’s partner Jan. Hij overleed ruim drie jaar geleden aan kanker. “Hij heeft de hele dag door mijn hoofd gespookt”, liet ze weten. “Maar ik zei gisteren ook al op het podium: ‘Ik weet zeker dat Jan had gezegd: ‘Oh, Lien, wat ben je allemaal aan het doen.’’ Dat hoor ik ’m zo zeggen.”