Placeholder

Kinderwens

Veel vrouwelijke kijkers hoorden vorige week zondag plots hun biologische klok met veel kabaal ratelen toen de knappe boer Tom aan zijn keukentafel vertelde een grote kinderwens te hebben. De ’Boer zoekt Vrouw’-kandidaat ligt jaloersmakend goed in de markt en zou in menig slaapkamer op een warm welkom kunnen rekenen; veel dames blijken uiterst bereidwillig om zijn kinderdroom uit te laten komen. Tom is zo langzamerhand tot een heus idool verheven. Al die (media)aandacht is de agriër echter een beetje teveel geworden. Hij had gerekend op wat meer bescherming van de ’BzV’-makers. Tom is boos op de KRO. Heel boos. Zó boos dat hij eraan denkt om uit het programma te stappen. De roem die plots aan zijn bips hangt, blijkt voor de boer geen kinderspel.

Ook de scheiding van Amanda en Martijn Krabbé is bepaald geen sinecure. Het gaat hard tegen hard. Net als boer Tom droomde Martijn altijd al van een groot gezin. Hij kreeg met Amanda vier kinderen. Nu de twee gaan scheiden, staan ze lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank om diezelfde kinderen. Wat dat betreft is het wellicht makkelijker om een punt achter je relatie te zetten als je kinderloos bent. Maar alhoewel Bonnie St. Claire geen kinderen heeft, wil ze toch proberen om haar huwelijk met Anne-Jan, dat in zwaar weer verkeert, te redden. De zangeres kampt al jaren met een ernstig alcoholprobleem. Bonnie heeft meer borreltjes gedronken in haar leven, dan de gemiddelde Chinees rijstkorreltjes tussen zijn eetstokjes heeft geklemd. Anne-Jan wil dat ze stopt met drinken; haar leven is in gevaar. Maar stoppen lukt de vrouw -die ooit de handjes op elkaar kreeg met haar hit ’Dokter Bernhard’- maar niet.

Bonnie lijkt liever te drinken dan te leven. Ze vertelt aan Party: ”Ik drink twee tot drie glazen rosé per dag. Dit houd ik tot mijn laatste snik vol!” Geen dokter lijkt Bonnie nog op andere gedachten te kunnen brengen… Zelfs Dokter Bernhard niet.

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie