Placeholder

Kindsterretje

Ik was nog een kleuter toen in 1967 het kindsterretje Heintje Simons een monsterhit had met ’Mama’. Hoe klein ik ook was, ik vond ’Mama’ allemachtig prachtig. De hele dag, zeg maar gerust tot vervelens aan toe, zong ik dit lied luidkeels voor mijn moeder. Ik woonde in die tijd met mijn ouders in Amsterdam, achter Koninklijk Theater Carré. Toen ik op een dag hand in hand met mijn moeder van school naar huis liep en we Carré naderden, zag ik een draaiorgel staan… Met 1 arm zorgde de orgelman dat ’Mama’ over de Amstel schalde; een jochie stond voor het orgel mee te zingen. Ik kwam dichterbij en kon mijn ogen niet geloven: het was Heintje in hoogsteigen persoon! Een cameraploeg nam het tafereeltje op. Wat vond ik het geweldig om mijn grote idool te zien. Mede daarom vond ik het onwijs leuk dat onze Party-verslaggever deze week een interview had met de inmiddels 59-jarige Heintje. Na een hartoperatie en een scheiding gaat het weer goed met mijn kleuterheld.

Wie het momenteel iets minder voor de wind gaat, is Adam Curry. Sinds zijn vrouw Micky Hoogendijk in de armen van een Mexicaanse suikeroom is gevallen, pruilt hij als een kleuter en loopt met zijn ziel onder de arm. Net zo makkelijk als hij in 2009 uit het leven van zijn ex-vrouw Patricia Paay liep, dacht hij vorige week als Heintje Davids weer een comeback te kunnen maken. Onze exclusieve foto’s leveren het bewijs van zijn bezoekje aan Patricia in Lijnden.

Maar de oud- ’Countdown’-presentator kwam van een koude kermis thuis. Zijn regen aan excuses -dat is toch wat een vrouw ooit hoop te horen uit de mond van de man die haar hart zo bruut heeft gebroken- werden dan wel door haar geaccepteerd, maar aan Party laat ze weten: ”Tussen Adam en mij komt het nooit meer goed!” Hoewel het etentje met haar ex-man vorige week gezellig was, heeft ze op relatiegebied de buik goed vol van hem. De liefdeshonger is voorgoed gestild; Paay heeft geen trek meer in Curry!

 

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie