Klaasje Meijer Insta

Klaasje vertrekt bij K3!

K3-zangeres Klaasje heeft een drastisch besluit genomen: ze stopt bij K3! Ze zal dit najaar de meidengroep verlaten, zo is dinsdagmiddag bekendgemaakt in een persconferentie.

“Na vijf prachtige jaren heb ik besloten om afscheid te nemen van K3. Het is een enorme stap, maar voor mij een heldere en doordachte beslissing, waarin ik gesteund word door het team van Studio100 en alle mensen die dicht bij mij staan. Ik gun mijn plaatsje binnen K3 aan iemand anders en wil zelf op een andere manier invulling geven aan mijn leven”, aldus Klaasje in een eerste reactie.

“Wat de toekomst brengt, dat weet niemand. Graag wil ik blijven acteren en presenteren, want daar word ik heel gelukkig van. Ook zal muziek een rol blijven spelen in mijn leven, omdat mijn hart daar ligt. Via mijn sociale media zal ik jullie op de hoogte houden van wat ik ga doen. Ik kijk positief uit naar een toekomst waarin ik mijn eigen weg zal gaan, en waar K3 ook doorgaat met een nieuwe, frisse wind.”

In september 2018 vertelde Klaasje nog op de Vlaamse televisie dat de K3-zangeres behoorlijk met zichzelf worstelde. In een openhartig interview gaf ze toe dat ze het moeilijk vond om aansluiting te vinden in België. Haar uitspraken zorgden nogal voor de nodige ophef en er werd toen al volop gespeculeerd over haar mogelijke exit bij K3.

K3 gaat door

Het afscheid van de Nederlandse blondine betekent in ieder geval niet het einde van K3, zo laat Studio 100-baas Gert Verhulst weten: “K3 gaat door, want we hebben nog héél veel plannen. Dit najaar gaat Studio 100 op zoek naar een opvolger voor Klaasje. We onderzoeken op dit moment of we een mooi tv-programma kunnen maken over de zoektocht naar de nieuwe K3. Meer nieuws daarover later.

Ondertussen kan iédereen zich alvast kandidaat stellen. Want wie zegt dat het opnieuw een meisje moet zijn? Iedereen die drie shows per dag aankan, mag zich kandidaat stellen! Maar voor het zo ver is, kan de K3 show met Klaasje hopelijk binnenkort doorgaan, zodat we uitgebreid afscheid kunnen nemen van haar.”

bron: Shownieuws