Placeholder

Klasse

Er zijn van die vrouwen die geen enkele moeite hoeven te doen om klasse uit te stralen. Vrouwen die van nature iets chics hebben. Mies Bouwman had die allure, Linda de Mol is zo’n klassevrouw en Connie Witteman maakt de titel van diva eveneens waar zonder daar krampachtig haar best voor te hoeven doen. Er zijn echter ook genoeg vrouwen die wel proberen stijl en klasse uit te stralen, maar ook al dragen ze aan iedere arm vijf Chanel-tassen en hullen ze zich van top tot teen in Louis Vuitton, het wil maar niet lukken… Gekke bokkensprongen maken om bij een select groepje te kunnen horen, heeft vaak geen enkele zin.

Tatjana Simic heeft bijvoorbeeld niets met de jetset in het mondaine Monaco. Ze heeft geen enkele behoefte om bij de chique dames in haar woonplaats aan te schuiven. De voormalige stoeipoes noemt de lokale jetset ’een poppenkast’. ”Er schuilt nog altijd een heel gewoon meisje in mij”, zo zegt Tats. Een héél gewoon meisje dat weliswaar leeft als een prinses. Want haar vriendje, rijk geworden als worstenkoning, is niet gierig als het op spenderen aankomt. Het lijkt erop alsof hij met geld probeert te verzachten dat hij zo vaak van huis is. Tatjana had het rijk vaker alleen dan haar lief was.

Maar Lexie zou Lexie niet zijn als hij voor een vermogen aan tickets en onderkomens regelde voor Tatjana’s hartsvriendin en haar moeder. Als hij van huis is, heeft Tatjana voortaan altijd goed gezelschap. De band tussen moeder en dochter is rotsvast, daar kan geen geld van de wereld tegenop. En de jetset van Monaco, daar gaan Tatjana en haar moeder gewoon met een boog omheen. Wil Tatjana niets met de jetset te maken hebben, Waylon kiest er juist voor om zich onder de rijken te begeven. Hij heeft een miljoenenvilla gekocht in Het Gooi. Had hij in het verleden nog grote financiële problemen, nu lacht het leven hem op elk front toe. Wat wij daarvan vinden? Klasse natuurlijk!

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie