Kleine

Rafael van der Vaart doet alles voor zijn gezin. Zelfs als dat betekent dat hij de huisman moet uithangen. Geen enkel probleem voor de topvoetballer in ruste; Raf voelt zich nergens te goed voor. Hij zorgt ervoor dat thuis alles reilt en zeilt, zodat zijn grote liefde Estavana zich kan uitleven op het handbalveld. Rafael vadert er tijdens de trainingen van Estavana onvermoeibaar op los. Hij zorgt dat het hun kleine meid aan niets ontbreekt. Ook zoontje Damián kan rekenen op de onverdeelde aandacht van pappa. Hun welzijn staat bovenaan in huize Van der Vaart. Raf vertelt aan Party: ”Ik bid iedere dag dat Jesslynn gezond blijft.”

Dat het ouderschap veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt, is iets wat Samantha Steenwijk maar al te goed beseft. Vandaar ook dat ze haar kinderwens nog even in de koelkast heeft gezet. Natuurlijk wil ze dolgraag een kleintje met haar vrouw Daisy, maar door de bomvolle agenda van de zangeres heeft het stel besloten om toch nog even te wachten met het vervullen van hun kinderwens.

Voor Edsilia Rombley is het een kleine moeite om haar werk en het moederen te combineren. Al zou ze dit zonder de steun en hulp van haar echtgenoot Tjeerd nooit voor elkaar kunnen boksen. Als Edsilia moet optreden, is het pappa die thuis het roer overneemt. Hoe gek de Amsterdamse ook op haar werk is, uiteindelijk is ze toch het liefste thuis bij haar gezin, zo moet ze schoorvoetend toegeven. ”Ik wil er gewoon zijn voor mijn kinderen en zorgen dat alles thuis goed verloopt, dat vind ik het allerbelangrijkste.”

Wie zijn kind ongetwijfeld ook op de eerste plek zal gaan zetten, is Lil’ Kleine. Zijn verloofde is tot zijn grote vreugde hartstikke zwanger. Kleine wordt pappa en daar is hij ongelooflijk blij mee. Want de rapper heeft dan wel een grote mond, maar ook een héél klein hartje.

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Gerelateerde artikelen