Placeholder

Koffie!

In Party 36, alleen nog vandaag verkrijgbaar, kunt u lezen hoe rijk Gordon Heuckeroth precies is. Met zijn hilarische programma’s heeft hij, maar ook zijn collega Gerard Joling, enorm goed geboerd. Er zijn mensen die de realitysoaps van Geer en Goor maar plat en ordinair vinden… Ze hebben gelijk. Maar allemensen wat is het vermakelijk. Als ik de twee valse stiefzusters met die oudjes op pad zie gaan in ’Ff Geen Cent Te Makken’, moet ik bijna aan het zuurstof van het lachen. Plat, hysterisch en ordinair; allemaal waar. Maar het levert wel heerlijke tv op. Tot mijn vreugde komen Geer en Goor eind dit jaar weer met een nieuw programma op de buis. Ik kan me er nu al op verheugen.

Gordon heeft sowieso een streepje voor bij mij. Die heerlijke Amsterdamse humor, een tong als een scheermes, in combinatie met zijn gevoelige kant maken hem tot een heuse topper. Een paar jaar geleden ben ik met een collega bij hem over de vloer geweest in Blaricum, of zoals Goor zijn woonplaats zelf noemt: ’Begraficum’. Het werd een heerlijke middag in de tuin van zijn villa met veel grappen en grollen en lekker eten. Maar ook vertelde Gordon openhartig over zijn onzekerheden, het feit dat hij zich vaak eenzaam voelt en zijn mislukte liefdes; hij is nou eenmaal niet bang om zijn gevoelens op tafel te leggen en dat siert hem.Dat het zakelijk zo goed met hem gaat, gun ik hem dan ook van harte. Zijn koffiezaak Blushing is booming business. Zowel in het Gooi als in de hoofdstad loopt het bedrijf als een tierelier. Tout bekend Nederland komt een kop koffie bij Goor halen.

Sabia Engizek heeft zich echter nog niet laten zien bij Blushing. Ook al zou ze een bakkie troost goed kunnen gebruiken nu ze zwanger is van haar ex-vriend Rafael van der Vaart. Al wordt er door veel mensen ernstig getwijfeld of Sabia wel echt zwanger is, zie pagina 6. Uit angst dat ze binnenkort geen cent te makken heeft, zou Sabia jokken om Raf terug te krijgen. En dat zou natuurlijk geen zuivere koffie zijn..

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie