Max Verstappen

Koning Willem-Alexander schrijft brief aan Max Verstappen

Max Verstappen heeft bijzondere post ontvangen. Na het behalen van zijn tweede wereldtitel in de Formule 1, kreeg Max Verstappen een brief van koning Willem-Alexander en Máxima onthult de coureur. “Ze schrijven dat ze hebben gekeken en hebben genoten. Heel leuk om zo’n brief te krijgen”, vertelt Verstappen. Ultieme prestatie Eerder deze maand veroverde de…

Max Verstappen heeft bijzondere post ontvangen. Na het behalen van zijn tweede wereldtitel in de Formule 1, kreeg Max Verstappen een brief van koning Willem-Alexander en Máxima onthult de coureur. “Ze schrijven dat ze hebben gekeken en hebben genoten. Heel leuk om zo’n brief te krijgen”, vertelt Verstappen.

Ultieme prestatie

Eerder deze maand veroverde de 25-jarige coureur de wereldtitel door de Grand Prix van Japan te winnen. Na afloop van die race feliciteerde het koningspaar Verstappen al op sociale media. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima spraken van een “ultieme prestatie”.

Nieuwe brief

Na het behalen van zijn eerste wereldtitel in 2021, ontving Verstappen ook een brief van de koning. “Nee, niet dezelfde brief met dezelfde tekst hoor”, aldus Max.