Koninklijk

0

Zijn moeder is de koningin van het levenslied en zijn vader de keizer van de vaderlandse tv. Toch is Johnny de Mol met beide benen op de grond blijven staan. Natuurlijk heeft hij een prinsheerlijk leventje, maar wie hem ziet lopen in het Gooi met zijn stiefdochter en babyzoontje Johnny, ziet een doodgewone vader die met volle teugen geniet van zijn kroost. Het feestbeest van weleer is getemd! Alle complimenten voor zijn vrouw Anouk, wat vele andere verleidelijke dames niet lukte heeft zij wel voor elkaar gekregen. Johnny is een brave burgervader geworden. Wie had dat ooit gedacht?!

Ook Waylon heeft het licht gezien. Na een verleden van seks, drugs & rock-’n-roll, kiest hij nu met heel zijn hart voor het gezinsleven. Samen met Bibi en kleine Teddy voelt Waylon zich de koning te rijk. Het grote geluk ontroert hem, hij zit sowieso vaak hoog in zijn emotie. ”Ik kan al huilen bij ’Help, Mijn Man Is Klusser’”, zo biecht Waylon op. Of er een klusser schuilt in Ajax-held Donny van de Beek dat moeten we nog zien. Koning Voetbal heeft een schitterende boerderij gekocht, maar daar moet nog wel het een en ander aan verbouwd worden voor het een prachtig paleisje is.

Met het vertrek van tv-queens Wendy van Dijk en Linda de Mol naar Talpa vallen er wat gaten in de personeelsbezetting bij RTL. Iets wat sommigen weer nieuwe kansen biedt. Lieke van Lexmond maakte in ieder geval alvast een vreugdedansje. Ze kijkt al jaren met enige jaloezie naar de mooie shows die Wendy maakte. Lieke hoopt het roer over te mogen nemen… Ooit zal Amalia het stokje van haar vader overnemen. Maar voorlopig is dat gelukkig nog niet aan de orde. Amalia kan in stilte nagenieten van haar zegetocht door Amersfoort. Op social media is men lyrisch over de Oranje-tiener. Amalia werd massaal uitgeroepen tot schoonheidskoningin! En terecht…

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.