Kriebels

Altijd als ik de naam van Adèle Bloemendaal hoor vallen, moet ik automatisch denken aan de Spaanse zanger Julio Iglesias. In de jaren tachtig speelde Adèle een glansrol naast Johnny Kraaijkamp en Rijk de Gooyer in de televisiekomedie ’De Brekers’. Adèle was meesterlijk met haar malle hoge stemmetje en de chronische verliefdheid van haar personage Trees op de Spaanse hartensmelter Julio. Sinds die tijd zijn Julio en Adèle onlosmakelijk aan elkaar verbonden in mijn hoofd.

Bij het lezen van het interview dat onze verslaggever had met de producent van de musical over Adèle en haar twee collega diva’s Jasperina de Jong en Conny Stuart, hoorde ik in de verte Julio alweer zachtjes ’Por Un Poco De Tu Amor’ zingen…Met die vrolijke Spaanse deuntjes krijg ik automatisch zomerse vlinders in mijn buik; de temperatuur stijgt weer, de terrasjes stromen weer vol en de bootjes pruttelen weer langzaam door de grachten. Heerlijk.

Boer Geert heeft ook weer kriebels in zijn buik. Een maand na de breuk met Hetty zijn de tranen alweer gedroogd. Sterker nog, boer Geert laat weten geen traan te hebben gelaten om het stuklopen van zijn relatie. Hetty kon Geile Geertje blijkbaar niet bijbenen. Met de uitspraak: ”Als ik aan Hetty denk, dan denk ik aan mijn oude brommer. Ik liep er meer naast, dan dat ik erop zat”, deelde de boerencasanova een flinke dreun uit aan zijn ex-vriendin. Hetty was het boerenerf nog niet afgereden, of de deur zwaaide alweer wagenwijd open voor een nieuw liefje dat stond te trappelen om de televisieboer te behagen. Geert en Geertje zijn nu een setje. De 65-jarige boer heeft de vaart erin wat betreft de vrouwtjes. Staan datingsites tegenwoordig bomvol met jonge liefdezoekers, Geert windt op z’n oude dag de dames moeiteloos om zijn plattelandsvingertje. Hij voelt weer vlinders fladderen in z’n buik. En Hetty? Die krijgt de kriebels als ze denkt aan Geert en wenst hem vast de eeuwige jeuk toe…

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie