Annebel Visscher Videoland

Krijg net zo’n lijf als Annebel Visscher!

Goed nieuws voor iedereen die met open mond naar het afgetrainde lijf van Annebel Visscher heeft gekeken bij Echte Meisjes in de Jungle. Aan Party vertelt ze over haar plannen: ”Ik ben fanatiek met fitnessen en ga daarmee verder door een eigen booty program te lanceren. Als alles volgens planning verloopt, komt mijn trainingsprogramma eind maart uit. Daarnaast volg ik een cursus zodat ik ook coach kan worden. Dan wil ik samen met René uitgebreid online coaching gaan doen.”

Social media

“Verder bestaat mijn werk vooral uit vloggen: ik heb accounts op TikTok, YouTube en vooral Instagram gaat ontzettend hard momenteel. Wie dus wil weten wat ik doe, waar ik ben en wat mijn nieuws is, volgt me op Instagram.”

Bron/beeld: Party