Album Release Gordon

La Paay 75: geen groot feest

Patricia Paay is afgelopen weekend 75 geworden, maar dat heeft ze niet groots gevierd. De zangeres vertelt op Instagram dat ze er niet van houdt om verjaardagen te vieren. In plaats daarvan was ze te gast bij Shownieuws.

“Vandaag mag ik 75 kaarsjes uitblazen”, schrijft Paay, die vindt dat leeftijd maar een getal is. “Zelf houd ik niet zo van verjaardagen vieren. Vind het altijd zo’n verplichting. Natuurlijk ga ik vandaag wel een kopje koffie drinken met een heerlijk stukje taart, maar verder geen gekkigheid. Ik maak er gewoon een leuke dag van, zoals ik elke dag doe.”

Haar 75e verjaardag ging niet helemaal onopgemerkt voorbij. Paay was namelijk uitgenodigd voor de uitzending van Shownieuws, waarin werd teruggeblikt op haar leven en carrière. “Het was een warm bad en ik voelde mij echt thuis bij jullie. Hopelijk doen we binnenkort het nog eens over.”

Door de late uitzending was Paay een stuk later thuis dan ze gewend is. “Maar meer dan de moeite waard.” De zangeres kijkt dan ook tevreden terug op haar verjaardag. “Ondanks dat ik niet van verjaardagen hou, was het een hele leuke en gezellige dag. Vandaag even een dagje helemaal niets en lekker uitrusten.”

Bron: nu.nl / foto: ANP