Lachen

Ja hoor, het is Sylvie Meis weer gelukt! Wederom is een man voor haar op zijn knieën gegaan. Het bewijs: een flonkerende verlovingsring om haar vinger. Haar geliefde Niclas Castello, een Duitse kunstenaar, kon na enkele maanden verkering blijkbaar niet langer meer wachten. Volgend jaar geeft het stel elkaar het jawoord. Mits Sylvie deze keer het altaar haalt uiteraard. Want verloofd was ze immers al eens eerder, maar tot een huwelijk kwam het toen niet. Maar nu lijkt de diva er dan echt alle vertrouwen in te hebben: ze is al druk bezig met het plannen van haar bruiloft. Alleen de gedachte aan haar sprookjeshuwelijk zorgt al voor een brede glimlach op haar gezicht. ”Ik ben heel gelukkig”, kirt Sylvie.

Wie het lachen momenteel wel even is vergaan, is Addy van den Krommenacker. Vanwege een pijnlijk faillissement ligt zijn modebedrijf volledig op z’n gat en nu dreigt hij ook nog eens zijn huis kwijt te raken. Voor Jan Smit valt er eveneens niet veel te lachen. Vanwege gezondheidsklachten moest hij tot zijn verdriet zijn agenda tot 2020 leegmaken. Party sprak zijn Volendamse collega’s, die stuk voor stuk enorm bezorgd zijn om hun zieke dorpsgenoot. Anny Schilder over Jan: ”Het schijnt nogal ernstig te zijn.”

Zit Jan Smit momenteel in zak en as, volkszanger Mick Harren heeft in geen tijden zo goed in zijn vel gezeten. Tijdens een vakantie in Spanje deed hij mee aan een loterij. En wat blijkt? Hij had het winnende lot in handen! Of het bedrag dat hij won in de miljoenen loopt of slechts een lachertje was, daarover vertelt Mick ons deze week alles. Uit de mond van clown Bassie hoeven we momenteel niets vrolijks te verwachten. Een financieel drama hangt boven het hoofd van Bas van Toor. Het is maar de vraag of Bassie nog steeds in zijn eigen leus gelooft: ’Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen.’

Chantal Braspenning – hoofdredacteur