Lange Frans Insta

Lange Frans is coronaregels zat en schudt tientallen handen

Tijdens de demonstratie tegen de coronaregels op het Museumplein in Amsterdam liet Lange Frans (39) duidelijk merken het niet eens te zijn met de maatregelen. De rapper schudde de hand van tientallen mensen om zijn punt te maken. AT5 sprak hem erover.

Lange Frans lapt de coronaregels aan zijn laars. De rapper vindt het maar niets, al die maatregelen, en besloot aan te sluiten bij de demonstratie op het Museumplein in Amsterdam. Het protest trok zo’n tweehonderd mensen en hij was het helemaal met ze eens. Hij ging zelfs een stapje verder en schudde de hand van tientallen demonstranten. “Ja, ik heb de meeste mensen de hand geschud”, beaamt Lange Frans tegenover AT5. 

Volgens Lange Frans was het ‘een heerlijk samenkomen met vrienden en familie’ tijdens de demonstratie. “We stonden hier tegen de spoedwet en draconische maatregelen van de regering”, verklaart de rapper. Ook maakte hij zijn redenering duidelijk. “Zolang onze minister Grapperhaus kan knuffelen op z’n eigen bruiloft, dan kunnen wij dat ook”, vertelt hij aan AT5. “Als de minister van Veiligheid en Justitie dat doet, is hij blijkbaar niet tegen samenkomen. En dat zijn wij ook niet.”

foto: Instagram