Succes

Nooit hadden Aadje en Richard kunnen denken dat hun ’Ik Vertrek’-aflevering zo’n hit zou worden. Het wordt voor de publiekslievelingen in hun villa in het Spaanse dorpje Calpe dan ook een kerst om nooit meer te vergeten. De toekomst ziet er fantastisch uit voor het stel en hun Bed & Breakfast. We weten immers allemaal hoe het De Meilandjes is vergaan na hun ’Ik Vertrek’-uitzending; die hebben de kassa ook flink laten rammelen. Het zou mij niets verbazen als Aadje en Richard binnenkort het stokje overnemen van Frank en Rogier. Die twee ruziepotten hebben hun samenwerking met RTL immers inmiddels zo goed als onmogelijk gemaakt.

Merel Westrik is weliswaar niet met ruzie vertrokken, maar nadat haar talkshow bij NET5 is mislukt, verdween ze wel uit beeld. Vervelen doet ze zich echter niet. Merel is stapelverliefd op RTL-nieuwslezer Pepijn Crone. En die liefde zou binnenkort zomaar bekroond kunnen worden met blij babynieuws. Merel wil dolgraag moeder worden, al moet ze wel toegeven het ook doodeng te vinden om zo’n verantwoordelijkheid aan te gaan.

Rachel Hazes is al jaren mamma, maar zij weet als geen ander dat dit ook een hoop zorgen met zich meebrengt. Met alle hommeles binnen de Hazes-familie voelt de weduwe zich naar eigen zeggen ’geknakt’. Dat haar rivale Monique de nieuwe mevrouw Hazes wordt, moet Rachel zwaar vallen. Roxeanne is wel in de wolken met het voorgenomen huwelijk van haar broertje. Deze kerst ziet er voor Rox, Monique en André stralend uit, ze hebben immers alle reden voor een feestje. Voor hun moeder zien de feestdagen er iets somberder uit zo zonder haar kinderen en kleinzoons. Triest, want niemand hoort met kerst alleen te zijn… Maar met boze gezichten gourmetten, dat zou natuurlijk ook geen succes zijn.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur