Léonie Sazias: ‘Het gaat goed met me’

Met ernstige buikpijnen meldde Léonie Sazias (61) zich in februari 2017 in het ziekenhuis. Na een serie onderzoeken, testen en scans volgde de allesvernietigende diagnose: darmkanker.  Als Party exact twee jaar na de eerste diagnose eens voorzichtig belt met Léonie om haar te vragen hoe het gaat en haar een hart onder de riem te steken, reageert ze vriendelijk. ”Ik waardeer jullie betrokkenheid en bezorgdheid”, zegt de oud-presentatrice van onder meer ’Dierenmanieren’ en het zelfbedachte ’De Ojevaarsjo’. Thuis kan ze rekenen op de onvoorwaardelijke steun van haar man Cees en haar 28-jarige dochter en de 25-jarige tweeling.

Omdat ze zich momenteel volop wil concentreren op haar herstel, geeft Léonie aan dat ze geen media te woord staat. In uiterst kalme en fatsoenlijke bewoordingen zegt de herstellende kanjer ons: ”Er stond onlangs in een ander weekblad dat ik recent weer ben geopereerd en al bijna weer terugkom, dat is absoluut niet waar. Momenteel heb ik niet de behoefte om in interviews te gaan vertellen hoe het ervoor staat, wat ik aan het doen ben en wat me nog te wachten staat. Het gaat goed met me, ik ben goed bezig. Ik denk dat jullie zo rond de zomer wel weer van me zullen horen.”

In Party 6 lees je het hele artikel. Uiteraard wensen we Léonie ook via deze weg ontzettend veel kracht en sterkte toe!