Marco Leontine Hh 47628700 1

Leontine pronkt met nieuwe liefde John Huiberts

Leontine Ruiters is weer verliefd en iedereen mag het weten! Of moet het weten? Want Leontine steekt haar liefde voor John Huiberts bepaald niet onder stoelen of banken. Veel mensen vragen zich af waarom Leontine Ruiters juist nu haar nieuwe liefdesgeluk zo bij Marco wil inwrijven, compleet met hand in hand portretten en zoenfoto’s. Leontine zou zelf met een fotograaf hebben gebeld om een fotoserie te laten maken tijdens de vakantie van haar en haar prille liefde. ”Waarom zou je dat dan doen?”, vroeg Bridget Maasland zich bij ’RTL Boulevard’ af. Haar collega Aran Bade voegde eraan toe: ”Ik denk dat Leontine heel graag wil laten zien dat ze gelukkig is met John, dat ze daarmee wil pronken.”

Pijnlijk voor Marco en de kinderen

Voor de kinderen van Marco en Leontine, zoons Luca (23), Senna (21) en dochter Jada (19) zal het vast niet makkelijk zijn hun moeder, hoe ze haar
het geluk ook gunnen, aan de hand van een andere man dan hun vader te zien. De kinderen hebben in diverse interviews altijd benadrukt dat ze het liefste hun ouders weer terug bij elkaar zouden zien. Maar die wens lijkt niet meer te kunnen worden vervuld, dat zal ook Marco tot zijn spijt in moeten zien.