Rtl Najaarspresentatie

Lief en leed

Volgend weekend belooft het dak eraf te gaan in de Rotterdam Ahoy. Dan staan De Bevers daar namelijk op het podium, samen met al hun gastartiesten. Als we John en Kees mogen geloven, wordt het een waar spektakel.

Na de pijnlijke scheiding van Marco Borsato, vanwege beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres, moest Leontine Ruiters haar leven weer op de rit zien te krijgen. En dat valt niet mee, want hoe je het ook wendt of keert: na 22 jaar samenzijn is het niet niks om ineens op eigen benen te moeten staan. ”Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken.” Maar inmiddels lijkt Leontine het plezier in het leven weer te hebben teruggevonden. Ze kocht een paar maanden geleden haar eigen paleisje in het Gooi dat ze momenteel helemaal naar haar zin maakt. En dat ze weer lekker in haar vel zit, blijkt ook wel uit het feit dat ze hier en daar zelfs weer geniet van een showbizzfeestje. Zo was ze vorige week samen met haar dochter Jada aanwezig bij de première van de musical ’Jesus Christ Superstar’ en genoot ze een paar dagen later met volle teugen van Vrienden van Amstel Live in Rotterdam Ahoy.

Wie de feestjes voorlopig zullen vermijden zijn Wendy van Dijk en Erland Galjaard, nu hun dochter Lizzy (13) een zeldzame bloedziekte blijkt te hebben. ”Haar lichaam maakt op dit moment zelf geen nieuwe bloedcellen meer aan, we zijn met de artsen op zoek naar een passende oplossing”, laat Wendy weten. Op advies van de artsen zit het gezin nu in een soort lockdown, net als in coronatijd, omdat ze voor de zekerheid beter niet te veel mensen kunnen zien. Een afschuwelijke en verdrietige situatie. Wendy en Erland hadden het de afgelopen maanden sowieso al niet makkelijk door de geruchten die rondzoemden over een huwelijkscrisis. Volgens hun goede vriend Ronald Molendijk gaat al hun aandacht en liefde nu uit naar hun kleine meid. ”Ze zijn als gezin sterk en close. De ziekte van Lizzy drukt je met de neus op de feiten, dat al het andere bijzaak is.”

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Hollandse Hoogte