Vamos

Lief & leed

Het kan soms raar lopen in het leven… Chantal Janzen maakte ooit deel uit van de familie De Mol. Ze had jarenlang een relatie met Johnny de Mol en was minstens zo dol op tante Linda als haar toenmalige vriendje. Maar anno 2020 lijken de dames elkaars bloed wel te kunnen drinken. De spanningen begonnen toen Linda besloot om van RTL naar SBS6 te vertrekken. Chantal maakte er geen geheim van niet rouwig te zijn om Linda’s vertrek. En nu krijgt zij plots Linda’s succesprogramma door de RTL-directie in de schoot geworpen. Iets waar Linda duidelijk moeite mee heeft. De sneren vliegen over en weer tussen de tv-diva’s, waaruit kan worden opgemaakt dat de irritaties geheel wederzijds zijn. Wat ooit een liefdevolle familieband was, is volledig omgeslagen in een felle strijd. Jammer, maar soms is de liefde nou eenmaal gewoon opperdepop.

Dit geldt ook voor Rachel Hazes en haar vriend Mike. Hun toekomstplannen zijn van de baan, de weduwe gaat alleen verder. ”Ik kon hem niet geven wat hij verlangt”, liet Rachel weten over de breuk. Wat Mike precies van haar verlangde is onduidelijk. Maar het is aannemelijk dat hij niet kon leven met haar eeuwige liefde voor wijlen André Hazes. Ook al is de volkszanger al 15 jaar niet meer onder ons, hij lijkt nog altijd Rachels nummer één te zijn. Ze kan de vader van haar kinderen maar niet vergeten.

Ook tussen Erica en Martien Meiland is de liefde te groot om elkaar los te kunnen laten. Al was de coming-out van Martien ronduit pijnlijk voor Erica. ”Ik heb me gek gehuild”, vertelde ze. Maar de twee kunnen gewoonweg niet zonder elkaar. Dat hun relatie anders en puur platonisch is, Martien valt immers op mannen, dat nemen beiden op de koop toe. ”Ze zijn voor elkaar geboren”, zo stelt hun dochter Maxime. ”Ze zijn elkaars grote liefde.” Vorige week vierden Erica en Martien hun huwelijksjubileum. Hun relatie is misschien niet perfect, maar toch delen ze al 35 jaar lief en leed. Mooi, zo kan het dus ook…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen