Placeholder

Liefde

Bijna alle liedjes gaan erover: de liefde. Het is een onderwerp dat blijft boeien; liefde is als zuurstof. Wij kunnen niet zonder, het geeft kleur aan het leven. Nicolette van Dam zie je bijvoorbeeld verlopen van moederliefde als zij in Marbella erop los knuffelt met haar pasgeboren dochtertje. De kleine meid heeft aan aandacht geen gebrek. Haar ouders en zusje zullen altijd voor haar klaarstaan en haar met liefde omringen. Ook als het leven tegenzit.

Neem Antje Monteiro. Haar zus overleed op 42-jarige leeftijd en liet drie jonge dochters na. Een drama. Antje, zelf al moeder van dochter Romy, ging de strijd om de voogdij van de meisjes meteen aan. Nu haar geliefde zus er niet meer was om voor hen te zorgen, zou Antje haar nichtjes een warm thuis bieden. Dat doe je nou eenmaal voor je familie. Vorig jaar werd de voogdij officieel aan Antje toegekend. Een opluchting. Maar door deze perikelen kwam haar liefdesleven wel lange tijd lam te liggen… Toen haar relatie twee jaar geleden op de klippen liep, leek het dan ook even of Antje voor altijd vrijgezel zou blijven. Tot nu. Antje is namelijk helemaal in love. “Hij is zo leuk”, jubelt ze tegen onze verslaggever. “Hij is stoer; een echte kerel.” Dennis laat Antje weer stralen van oor tot oor.

Amanda Krabbé maakt momenteel een zware tijd door. Ze verloor onlangs haar baby’tje. Waar veel paren een dergelijke klap maar moeilijk kunnen opvangen en uit elkaar groeien, heeft het Amanda en Harrie juist nog hechter gemaakt. Hun liefde voor elkaar houdt hen op de been. Ze slepen elkaar door deze verdrietige tijd heen. Dit bewijst maar weer eens dat The Beatles het bij het rechte eind hadden: Love is all you need!

Tot volgende week,
Chantal Braspenning
Chef Redactie