Olcay Gulsen Ruud De Wild Insta

Eeuwige trouw

Jonge meisjes dromen vaak van een huwelijk met hun droomprins; die grote dag waarop ze kunnen stralen in hun Sissie-bruidsjurk. Maar helaas blijkt de liefde niet altijd dat mooie sprookje te zijn waar tienermeisjes zo vurig op hoopten. Het liefdespad kent helaas soms diepe kuilen en gaat hier en daar gepaard met een gebroken hart en dikke tranen. Iets waar Bridget Maasland tot haar spijt over mee kan praten. Meermaals eindigde een liefdessprookje voor de blondine in een tranendal. Maar ook al liep haar meest recente relatie weer uit op een vette teleurstelling, Bridget is haar geloof in de liefde niet verloren. Of ze ooit met een leuke vent naar het altaar zal schrijden? Dat moet de toekomst uitwijzen. Maar het grote geluk is haar van harte gegund.

Zo’n liefde bijvoorbeeld die Ruud de Wild en zijn vriendin Olcay Gulsen hebben. De radio-dj heeft een zware tijd achter de rug. Hij had darmkanker en moest meerdere operaties ondergaan. Olcay was zijn steunpilaar in die onzekere tijd. Hij is haar dan ook eeuwig dankbaar. Ruud en Olcay houden zielsveel van elkaar. Toch vertellen ze aan de Party-verslaggever niet te willen trouwen. In tegenstelling tot veel andere meiden heeft Olcay nooit de droom gehad om te trouwen. En ook Ruud, die eerder getrouwd was met Tatum Dagelet, ziet geen meerwaarde in een huwelijk.

Marco Borsato daarentegen zou ons nog weleens kunnen verbazen. Gefluisterd wordt namelijk dat Marco, die vorig jaar scheidde van Leontine, binnenkort zijn trouwpak weer aantrekt. Het leven lacht de zanger weer tegemoet. Hij heeft dan wel miljoenen euro’s verloren, maar dat Leontine hem zijn misstappen heeft vergeven, is een geluk wat niet in geld valt uit te drukken. Volgens velen is het een kwestie van tijd dat de twee elkaar weer eeuwige trouw beloven. Nu pendelen Marco en Leontine nog heen en weer tussen hun twee huizen, maar binnenkort fluisteren ze vast: ’Je hoeft niet naar huis vannacht’.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram