Bridget Maasland

Pijnlijk!

Dat Bridget Maasland onlangs zijn bedprestaties neersabelde, moet een flinke deuk in het ego van André Hazes zijn geweest. Auw, dat doet zeer! Bridget liet koeltjes doorschemeren dat het liefdesspel van haar andere ex Johnny de Mol een stuk heter en beter was. Een leuke opsteker voor Johnny, hij kon wel een oppepper gebruiken na de slechte kijkcijfers van zijn talkshow ’HLF8’. Zijn achternaam lijkt geen garantie meer voor succes. Ook tante Linda moet alle zeilen bijzetten om van haar shows een hit te maken.

Iets wat de familie Meiland moeiteloos lijkt af te gaan… Want de kijkers lopen nog altijd weg met de paradepaardjes van SBS6. Ook op papier doen ze het goed. Niet alleen de biografie van Martien werd een bestseller, ook het boek van Erica schoot als nieuwkomer naar de tweede plaats van de bestsellerlijst. In haar biografie is Erica soms pijnlijk eerlijk. Zo gaf ze haar ex-vriend een flinke veeg uit de pan door te stellen dat hij eruitziet als een oud opaatje, maar ook komt de relatiecrisis van dochter Montana en haar vriend Dirk aan bod.

Gelukkig liep het tussen het jonge stel niet zo dramatisch af als bij Leontine en Marco Borsato. In huize Borsato liepen de gemoederen zo hoog op, dat een scheiding onvermijdelijk was. Het was een lange weg, maar ze vonden elkaar gelukkig weer terug. Moeder Mary vertelt over de verzoening: ”Ik heb altijd geweten dat ze weer samen zouden komen. Marco en Leontine zijn gouden mensen.” Wie ook een hart van goud heeft, is Willeke Alberti. Ze zit weer goed in haar vel, maar dat was tijdens de lockdowns wel anders. De zangeres kampte met een flinke coronadip en deed nog maar weinig moeite om er verzorgd bij te lopen.

Haar vriendin Ria Valk is de afgelopen tijd wel heel druk geweest met haar uiterlijk. De tachtigjarige heeft namelijk een haartransplantatie gehad en is dolblij
met haar nieuwe coupe. De ingreep was best pittig, maar zo stelt Ria: ”Ik was verdoofd, het deed geen pijn.”

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Hollandse Hoogte