Rachel Hazes André Hazes Sarah Van Soelen 270521 Ajdj (108)

Hommeles

Lachen onze sterren altijd liefjes zodra er een camera op hen gericht staat, achter de schermen is het vaak een heel ander verhaal. Dan gaan de maskers af en blijken onze BN’ers niet altijd van die lieverdjes te zijn. Zo krabden Frank en Rogier het behang van de echtelijke muren, vochten Geer en Goor elkaar de tent uit en zouden Chantal Janzen en Linda de Mol elkaars bloed wel kunnen drinken. Nog iemand die geregeld hommeles heeft: Rachel Hazes… Sinds het overlijden van André heeft de weduwe zich ontpopt tot een succesvol zakenvrouw. Natuurlijk mag ze heel trots zijn op wat ze heeft bereikt, maar de gang
naar succes is bepaald niet zonder slag of stoot gegaan. Rachel heeft het nieuws meer dan eens gehaald met ruzies, rechtszaken en andere ellende. Hieruit kunnen we opmaken dat de Rotterdamse haar op de tanden heeft en harder is dan haar zoete glimlach doet vermoeden.

Al lange tijd heeft ze geen contact met haar bloedeigen dochter. Een verzoening met Rox lijkt verder weg dan ooit. Rachel richt al haar liefdespijlen op zoon André en zijn vriendin Sarah. Roxeanne trekt haar eigen plan. Ze heeft een hechte vriendschap opgebouwd met Monique Westenberg en ook met haar halfzus Nathalie Hazes is het weer dikke mik. En dat terwijl Rachel er alles aan gedaan heeft om de oudste dochter van haar man buiten beeld te houden. Toen de volkszanger overleed, kon Nathalie fluiten naar zijn nalatenschap. ”Ik heb geen as of een sieraad gekregen van Rachel. Dat is natuurlijk pijnlijk”, liet Nathalie eens weten. Dat Rox en haar halfzus zich hebben verzoend, zal een doorn in het oog van de Hazes-weduwe zijn. Maar het leven is te kort om ruzie te hebben, zeker met je kind.

Iets wat Patty Brard zal beamen. Na een jarenlange contactbreuk is dochter Priscilla gelukkig weer kind aan huis. ”We spreken elkaar elke dag. Het is gewoon goed”, vertelt Patty aan Party. Hopelijk volgt Rachel haar voorbeeld. Want zoals haar man ooit zong: ’Vergeven hoort ook bij de liefde’.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Andries Jelle de Jong

Gerelateerde artikelen