Castpresentatie Musicalklassieker Elisabeth

Liefdesleven Pia Douwes is overzichtelijk: ‘Ik heb niemand’

Bijna 33 jaar na haar internationale doorbraak kruipt Pia Douwes (59) vanaf maart volgend jaar opnieuw in de huid van Elisabeth, in een nieuwe bewerking van de musical met het iconische nummer ’Mijn Leven Is Van Mij’. Als Party haar spreekt, vragen we -behalve naar de musical- ook even naar haar liefdesleven. Pai zegt ons: ”Ik kan heel simpel zijn: ik heb niemand in mijn leven.”

Mist ze niet een partner die aan haar zijde staat? Pia: ”Als je heel lang vrijgezel bent, wen je aan het alleen zijn. Het heeft ook een prettige kant. Ik heb heel veel vrienden en familie om mij heen. Neefjes en nichtjes, en ik heb een hond, dus mijn leven is vervuld. Ik voel me goed. Het zou natuurlijk wel leuk zijn om een partner te hebben, maar dan moet het ook echt leuk zijn. En anders niet. Dat is denk ik het juiste antwoord.”

Foto: NL Beeld