Lil' Kleine

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes: óók gedoe om een waterkoker

De rechtszaak rondom de spullen die Lil´ Kleine terug zou moeten geven aan Jaimie Vaes nu ze uit elkaar zijn, heeft grappige vormen aangenomen. De strijd om alledaagse spullen als koffers, een tas, een blender die uit een sponsordeal is verkregen, een broodrooster, een waterkoker, een servies, Playstation-controllers en sierkussens doet ons denken aan een eerder akkefietje tussen twee BN-ers. Toen de verkering tussen Jan Smit en Yolanthe Cabau in 2009 sneuvelde, beschuldigde Jans moeder Gerda Smit haar ex-schoondochter ervan dat ze “Van kelder tot vliering, alles wat een beetje sfeer maakt” had meegenomen: “Spreien, kandelaars, servetten, handdoeken, zijden bloemen, kaasschaven, kerstballen, noem het maar op. Alles is weg. Zelfs de konijnenbontjes op het bed heeft ze vervangen voor nepbont.” Ook de citruspers en de gastendoekjes waren volgens Jans boze moeder uit huis verdwenen.

Terug naar nu, terug naar Jaimie en de rapper. De zaak draait om het verdelen van meerdere spullen, vooral drie dure horloges (twee Rolexen en een Audemars Piguet) die ooit door Lil’ Kleine aan zijn ex-vriendin cadeau gegeven zouden zijn. Realityster Jaimie heeft recht op twee van de drie dure horloges waarover zij en haar ex al een tijdlang ruzieden. Een derde horloge blijft in het bezit van Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam besloten.

In reactie op de eis van Vaes, eiste Jorik Scholten allerlei andere spullen terug, van broodrooster tot waterkoker. Een deel van die spullen mag Vaes houden, oordeelt de rechter, voor een ander deel krijgen Vaes en de rapper allebei de kans te bewijzen dat ze van haar of hem zijn.

bron: AD / foto: Instagram