Doris Filmpremiere

Linda de Mol in statement: ‘Heb mijn relatie met Jeroen verbroken’

Linda de Mol (57) heeft haar relatie met Jeroen Rietbergen (50) verbroken, naar aanleiding van alle commotie die is ontstaan rondom het seksueel grensoverschrijdende gedrag van de muzikant bij ‘The voice of Holland’. Dat laat Linda weten op haar eigen website.

“Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet”, laat Linda weten. De presentatrice vertelt dat ze haar relatie met de muzikant inmiddels heeft verbroken. “Jeroen woont niet meer bij mij.”

Haar televisiewerkzaamheden legt Linda de komende tijd neer in ‘de hoop dit een plek te kunnen geven.’ “Ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten. Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is.”

Zaterdag verklaarde Jeroen zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer van The voice of Holland, nadat hij was benaderd door de redactie van het BNNVARA-programma BOOS.

bron: RTL Boulevard / foto: Hollandse Hoogte

Gerelateerde artikelen