Linda De Mol

Linda de Mol vindt dat mensen heel erg verhard zijn

Voor Linda de Mol was 2022 geen makkelijk jaar. Op alle fronten zat het tegen: manlief Jeroen Rietbergen veroorzaakte een schandaal, relatie ging uit, kijkcijfers kelderden en haar populariteit nam flink af. Daar wil ze nu wat positiviteit tegenover zetten.

Linda de Mol wil een beetje lief voor elkaar zijn

Met haar LINDA.foundation verstuurt ze doosjes met cadeaubonnen ter waarde van 650 euro naar gezinnen die het financieel zwaar hebben. Het is prettig om met zoiets positiefs bezig te zijn, aldus Linda. “Dat is volgens mij wel heel fijn, want op een of andere manier vind ik het een héél negatief jaar – misschien ook persoonlijk – waarin mensen heel hard zijn en heel zwart-wit.” Ze vervolgt: “Ik denk juist in deze moeilijke maanden en in tijden van crisis – want daar hebben we gewoon mee te maken, er is een enorme inflatie, mensen hebben het heel erg moeilijk – dat een beetje liever voor elkaar zijn en een beetje solidariteit een lekkere boodschap is.”

Voor Linda de Mol maakt geld niet gelukkig

Linda wordt gelukkig van deze activiteit. “Ik knap hier enorm van op en het relativeert je eigen problemen ook enórm. Want geld maakt niet gelukkig – dat weet ik inmiddels – maar als je helemaal geen geld hebt maakt het je ook heel erg ongelukkig en levert het je een zooitje stress, zorgen en narigheid op die vooral voor kinderen heel erg is.”