Linda Hakeboom

Linda Hakeboom neemt mindset Bibian Mentel als voorbeeld

Documentairemaakster Linda Hakeboom (35) is door het overlijden van Melissa Kremer en Bibian Mentel met haar neus op de feiten gedrukt. Dat stelt Linda, waarbij in augustus borstkanker is vastgesteld, in een reeks Stories op Instagram.

In een korte update via haar Instagram Stories laat Linda weten dat het precies een week geleden is dat ze onder het mes ging en dat het nu ‘hartstikke goed’ met haar gaat. “Ik kan mijn armen eigenlijk best wel goed weer gebruiken. Ik merk dat ik best wel rap aan het herstellen ben. Dat is echt superfijn”, deelt ze met haar volgers. “Maar het is ook een beetje een rare dag, want Melissa is natuurlijk net overleden. Bibian gisteren en ook Ruud ligt weer in het ziekenhuis. Dat raakt me.”

En dat zijn dan alleen ‘de mensen van wie we het allemaal horen’, aldus Linda. “Ik sta er vandaag best wel bij stil hoeveel mensen met deze ziekte te maken hebben.”

Linda vraagt haar volgers om te genieten van het leven en elke dag met beide handen aan te pakken, iets wat Bibian ook altijd benadrukte. “Ik hoop dat jullie dat ook gaan doen, een beetje genieten van het leven. Want het is zo mooi”, sluit de documentairemaakster af.

Beeld: Instagram