Moedermaffia

Loes Haverkort moddert maar wat aan

Liefhebbers van moeder-humor kunnen eind deze week genieten van de nieuwe komische Videoland-serie ‘Moedermaffia’. Van subtiele opvoed-adviezen tot verontwaardiging: het komt allemaal voorbij. Hoofdrolspeelster Loes Haverkort (41) speelt de rol van Daan, die in haar missie om de perfecte moeder te zijn, hopeloos faalt. Ze moddert maar wat aan. Wanneer ze haar dochter Pip dreigt te verliezen aan de perfecte stiefmoeder from hell, Monique, moet ze aan de bak om te bewijzen dat ze het moederschap waardig is.

Verplichte ouderschapscursus

Het klinkt als een dramaserie, maar niets is minder waar. De serie is komisch van aard. Daan belandt na haar scheiding bij haar moeder op de bank en moet ook nog een ouderschapscursus volgen, wil ze haar kinderen niet voorgoed kwijtraken. Moedermaffia is een komedie over opvoeden; een onderwerp ‘waar iedereen een mening over heeft maar deep down  onzeker over is. Ook de moedermaffia zelf’, aldus de makers.

De hoofdrollen worden gespeeld door Loes Haverkort, Benja Bruijning, Beppie Melissen, Tina de Bruin. Alwin Pulinckx, Armand Rosbak, Britt Scholte, Daniël Kolf, Eva Laurensen, Jamie Grant, Jolijn Henneman, Loes Schnepper, Nola Frensdorf, Sarah Bannier, Stephanie van Eer en Toprak Yalçiner.

Bron: RTL / Foto: screenshot trailer