Loes Haverkort Insta

Loes Haverkort: moeder met dikke bak liefde en goeie dosis humor

Sinds afgelopen vrijdag 30 september is bij Videoland de nieuwe komedieserie ’Moedermaffia’ te zien. De hoofdrol van Daan, een moeder die maar wat aanmoddert, wordt gespeeld door Loes Haverkort. Zij vertelt: ”Mijn kinderen betekenen de wereld voor mij. Met heel mijn hart wil ik ze vol vertrouwen het leven laten beleven en ze in alle liefde laten groeien. Maar opvoeden is een weg van vallen en opstaan en dat geldt niet alleen voor de kinderen. Door de rol van Daan te spelen in ’Moedermaffia’ besefte ik nog meer dat je toch dingen verkeerd kunt aanpakken, hoe hard je ook je best doet om het allemaal juist goed te doen. De grootste kunst van moeder zijn voor mij is om daar oké mee te zijn. Met een dikke bak liefde en een goeie dosis humor komen we hopelijk een heel eind.” Naast Loes behoren ook onder anderen Benja Bruijning, Beppie Melissen, Britt Scholte, Tina de Bruin en Toprak Yalçiner tot de cast van ’Moedermaffia’.

Foto: