Olcay Ruud Insta

Loslaten

Volgend weekend belooft het dak eraf te gaan in de Rotterdam Ahoy. Dan staan De Bevers daar namelijk op het podium, samen met al hun gastartiesten. Als we John en Kees mogen geloven, wordt het een waar spektakel.

Patricia Paay verloor in het staartje van 2023 haar lieve moeder. Alice Paay werd 97 jaar. Ze liet een grote leegte achter bij Patricia en haar zus Yvonne. Maar toch heeft Paay vrede met haar heengaan. Aan onze verslaggever vertelt ze: ”Tot het laatst heb ik mijn moeder verzorgd. Maar op een gegeven moment zag ik dat ze het had opgegeven. We voelden het einde wel aankomen. Dat maakt ook dat Yvonne en ik haar overlijden makkelijker een plaatsje hebben kunnen geven. Ik heb het er niet echt moeilijk mee gehad.” Ondanks alle tegenslag van de afgelopen jaren blijft Patricia positief. Dit jaar valt er zelfs iets te vieren. Paay vertelt deze week uitgebreid over de twee mijlpalen die ze bereikt.

In huize Roelvink is de feestvreugde helaas ver te zoeken. Nadat de oudste zoon van Dries Roelvink zich liet opnemen in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek om van zijn verslaving af te komen, volgde een verdrietige breuk tussen Dave en zijn vriendin Jazzlyn. Maar daar blijft het niet bij. Zijn manager heeft namelijk onlangs de samenwerking met Dave Roelvink beëindigd. ”Het contact met Dave verliep niet meer zoals wij wensten”, vertelt manager Puck Klaassen aan Party.

Het contact tussen ex-geliefden Olcay Gulsen en Ruud de Wild verloopt een stuk beter. De twee zijn niet meer samen, maar houden nog wel altijd van elkaar. Olcay bewees dit recent door Ruud te verlossen van een grote schuld. Een gul gebaar van Olcay.

Ook voormalig Songfestival-deelnemer Jeangu Macrooy stelt niet gierig te zijn. ”Ik vind het leuk om dierbaren te trakteren op een etentje.” Niet alleen financieel maar ook op liefdesgebied deelt de zanger graag. ”Mijn vriend en ik hebben een open relatie.” De zanger voelt zich prettig bij deze relatievorm. ”Ik vind het een mooie manier van vertrouwen; je partner kunnen loslaten en erop vertrouwen dat-ie wel terugkomt.”

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram