Placeholder

Love is in the air!

Wekenlang leefden we ook dit jaar weer massaal mee met de liefdesperikelen van de mannen en vrouwen in ’Boer zoekt Vrouw’. Maar met de slotwoorden van Yvon Jaspers, verdwenen na de laatste aflevering alle boeren weer in de anonimiteit. Heel af en toe wordt er nog wel eens een herinnering opgehaald hier en daar, maar daar blijft het dan ook wel bij. Toch jammer. Sommige boeren gaan je nou eenmaal aan het hart; je wil toch weten hoe het met hen gaat. Overleeft de liefde het wel als het productieteam, de camera’s en alle poespas die de serie met zich meeneemt, het erf verlaten?

Deze week bevredigen wij uw nieuwsgierigheid met een exclusief interview met boer Jan en Rianne op Texel. Jan boert goed; hij heeft zijn schaapjes op het droge. En met Rianne aan zijn zij is het heerlijk thuiskomen voor de boer, die lange tijd alleen leefde. Zijn vriendin is de beroerdste niet en zit zelf ook dagelijks met haar handen in de klei; Rianne weet van aanpakken en helpt haar lief daar waar ze kan.

Niet alleen boer Jan en Rianne vertellen over hun verliefdheid in Party deze week. Ook Bridget Maasland heeft weer vlinders in haar buik. De tien jaar jongere Allard laat haar stralen van geluk. Bridget vertelt: ”We zijn inderdaad heel erg verliefd.” Onze fotoreportage benadrukt de woorden van de SBS-presentatrice nog maar eens: love is in the air! Het is haar enorm gegund; samen is zoveel leuker dan alleen. Allard wist de presentatrice met zijn charme en lieve karakter voor zich te winnen. De dertigjarige zoon van bekende een paragnoste liet zich niet afschrikken door de sterrenstatus van Bridget. Sinds hij haar voor het eerst zag, heeft hij alleen nog maar oog voor haar… En geef hem eens ongelijk.

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie