Luuk Van Der Boom Daniel Kroll

Luuk van der Boom zingt titelsong voor bioscoopfilm Boeien!

Luuk van der Boom is voor het eerst te zien in een bioscoopfilm: Boeien! Naast zijn bioscoopdebuut zingt hij ook de titelsong voor deze familiefilm. Boeien! is vanaf 20 juli te zien in bioscopen door het hele land, het gelijknamige nummer is sinds 17 juni te beluisteren. De 15-jarige Luuk speelt Milan in Boeien!, de zoon van kapitein Hartman (Cees Geel). Luuk schittert naast acteurs als Sarah Chronis en Edwin Jonker. Ook Ellie Lust, Juvat Westendorp en Klaasje Meijer zijn te zien in de film.

Luuk’s nieuwe single Boeien! wordt uitgebracht onder zijn artiestennaam LUUK en is vanaf 17 juni onder andere hier te beluisteren via streamingdienst Spotify, Deezer en Apple Music. Luuk maakte al diverse singles, waaronder Dans en Lach en Ritme en Gevoel, en volgt een opleiding aan dansacademie Lucia Marthas. De jongste telg van Jeroen van der Boom zong onder meer mee in het koor van Kinderen voor Kinderen en behaalde de finale van het Junior Songfestival. De bijpassende videoclip van Boeien!, die op 17 juni ook is uitgekomen, is net als de film opgenomen op het ss Rotterdam. 

Over Boeien!
Boeien! speelt zich af aan boord van het cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’, waar Kapitein Hartman (Cees Geel) samen met zijn lieftallige assistente Jitske (Klaasje Meijer) de liefdesscepter zwaait.Ravi (Yailah Vroom), een slim 11-jarig meisje, en haar eigenwijze 8-jarige stiefbroertje Benja (Wout Visser) -met wie ze totaal niet kan opschieten- gaan met hun vader en moeder als samengesteld gezin op een cruisevakantie. De deelname van vader Orlando (Edwin Jonker) en moeder Maartje (Sarah Chronis) aan een trouwwedstrijd aan boord van het schip, moet het gezin nader tot elkaar brengen. Maar de kinderen zijn verre van enthousiast. Ondertussen heeft niet iedereen aan boord van het schip even goede bedoelingen. Onno en Ted, schoonmakers op het schip, hebben samen met hoofdbeveiliger Nora (Ellie Lust) een handeltje in waardevolle spullen die zij van passagiers stelen. Als Onno (Ferdi Stofmeel) en Ted (Juvat Westendorp) plots een groot geldprobleem hebben, krijgen ze het lumineuze idee om Benja en Ravi te ontvoeren en losgeld te vragen. De kinderen moeten alles op alles zetten om uit handen van de twee boeven te blijven én ervoor te zorgen dat ze geloofd worden door hun ouders.

Foto: Daniel Kroll